ноября 21, 2012

І Благофест "Сладость в радость"




Дорогі друзі, ми з радістю запрошуємо вас на Перший у Києві благодійний фестиваль, ініційований фуд-блоґерами України, Благофест «Сладость в радость»!


       Наш Благофест допомагає діткам-сиротам з Городянської школи-інтернату міста Городня Чернігівської області та санаторної школи-інтернату № 19 міста Києва для дітей, хворих на сколіоз.
       На фестивалі ви зможете придбати смачні домашні солодощі, чудернацькі шоколадні цукерки, красиві різдвяні кекси, яскраві капкейки, імбирне печиво та інші небачені ласощі від кращих фуд - блоґерів України! Також на фестивалі пройде Ярмарок красивостей, зроблених руками майстрів, благодійна лотерея та аукціон.
     Фестиваль пройде напередодні дня Святого Миколая та новорічних свят, 9го грудня в Будинку Художника, тому вам більше не доведеться ламати голову над вибором подарунків самим улюбленим і близьким. Приходьте до нас! Ви отримаєте свій шматочок солодощі та радості, а дітки-сироти, яким ви тим самим допоможете, - свій!
Ми чекаємо вас, що б поласувати запашною імбирним чаєм з англійським різдвяним кексом під знайомі з дитинства мотиви новорічних пісень!

      

Давайте купим себе по печеньке, и Марийка получит туфельки, поможем деткам!

4 комментария:

  1. Ciao il tuo blog è molto bello sono arrivata a te dal blog di Rodira http://arinacuisine.blogspot.it/
    ti seguirò spesso Ciao dall' Italia Anna I'm also speak english!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Dear Anna,thank you for your interest and attention to my blog. Hope you'll enjoy it.
      I've get acquainted with your blog and found it interesting for me!
      Thank you, Tanya

      Удалить
  2. Танюш, ты на блогофест пойдешь? если бы я жила в киеве, то пошла бы точно :)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Танюш, обязательно пойду! Я уже зарегистрировалась участником, буду готовить вкусности для благотворительной продажи! Сейчас обдумываю, что испечь))
      Танюш, эти фестивали в будущем планируется повторять, возможно и ты сможешь на него попасть!

      Удалить